
Gustav Bundgaard
R Vinbar, Ejer & Bestyrer, samt underviser på Dansk Sommelier uddannelse
Uddannet ved Dansk Sommelieruddannelse
Tror egentlig jeg startede i branchen fordi jeg ville være kok, det fandt jeg dog ret hurtigt ud af at jeg ikke ville, efter det startede vininteressen jo langsomt. Så havde jeg 6 måneder i Sydney i Australien hvor jeg arbejdede næsten hver dag for at få faget helt ind under huden.
Efter det kom jeg hjem til et par forskellige stillinger som manager, assisterende restaurantchef, og så restaurantchef på Kokkedal Slot, herefter et års tid på restaurant Salon i Bredgade og til sidst nu ejer af en fransk vinbar i centrum af København ved navn R vinbar. Her er vores fokus klart Bourgogne. Vi har dog vine bredt fra størstedelen af Europa, og selvfølgelig også lidt oversøisk. Vinbaren har jeg været en del af siden 2021, og det er helt fantastisk. R vinbar er jo en af københavns første vinbarer, med et vinkort der klart afspejler min smag fuldstændig med langt de fleste vine helt klassiske i udtrykket.
Jeg bruger også en del tid som underviser på Dansk Sommelier uddannelse hvor jeg muligheden for at videreformidle min viden og stadig holde mig skarp, samtidig med man får dannet en masse relationer med folk i faget.