Gustav Bundgaard

R Vinbar, Ejer & Bestyrer, samt underviser på Dansk Sommelier uddannelse

Uddannet ved Dansk Sommelieruddannelse

Tror egentlig jeg startede i branchen fordi jeg ville være kok, det fandt jeg dog ret hurtigt ud af at jeg ikke ville, efter det startede vininteressen jo langsomt. Så havde jeg 6 måneder i Sydney i Australien hvor jeg arbejdede næsten hver dag for at få faget helt ind under huden.

Efter det kom jeg hjem til et par forskellige stillinger som manager, assisterende restaurantchef, og så restaurantchef på Kokkedal Slot, herefter et års tid på restaurant Salon i Bredgade og til sidst nu ejer af en fransk vinbar i centrum af København ved navn R vinbar. Her er  vores fokus klart Bourgogne. Vi har dog vine bredt fra størstedelen af Europa, og selvfølgelig også lidt oversøisk. Vinbaren har jeg været en del af siden 2021, og det er helt fantastisk. R vinbar er jo en af københavns første vinbarer, med et vinkort der klart afspejler min smag fuldstændig med langt de fleste vine helt klassiske i udtrykket.

Jeg bruger også en del tid som underviser på Dansk Sommelier uddannelse hvor jeg muligheden for at videreformidle min viden og stadig holde mig skarp, samtidig med man får dannet en masse relationer med folk i faget.

Anbefalinger

Næste sommelier

Tina Johansson

 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Ved at bekræfte med MitID accepterer du vores handelsbetingelser.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.