Jeg har altid været passioneret omkring mad, og da jeg blev gammel nok til at købe vin, udviklede jeg hurtigt en stor interesse for det også. Siden jeg fik mit sommeliercertifikat i 2016, har jeg arbejdet på en række restauranter, lige fra vinbarer til senest Michelin-restauranten Ekstedt. Jeg har også konkurreret meget i sommelleri og vandt titlen som Sveriges bedste kvindelige sommelier i 2017 og blev nummer tre i det svenske nationale mesterskab i 2017 og 2019. I dag hjælper jeg også med at træne de nuværende konkurrerende sommelierer i det svenske sommelierlandshold, Swesomm.
I øjeblikket arbejder jeg i mit eget firma som rådgivende sommelier, hvor jeg hjælper restauranter med vinkort, skriver om vin, afholder smagninger, afholder sommelierkonkurrencer og underviser på en af de svenske sommelierskoler.
Uddannelse:
- Court of Master Sommeliers »Certified Sommelier« og WSET Level 4 Diploma in Wine
(Også en svensk sommeliergrad fra Vinkällan Dryckesutbildningar, WSET Level 2 i øl og Level 3 i sake).