RENÉ MAMMEN

René Mammen, en kulinarisk visionær og medejer af den højt anerkendte Michelin restaurant Substans i Aarhus, har formået at fortrylle både lokale gourmeter og internationale madentusiaster med sin ekstraordinære evne til at skabe udsøgte smagsoplevelser. René har senest været arkitekt på McDonalds Homestyle burger.

Prøv René Mammens Julekasse

SE MERE
Mads Cortsen

Bottle Hero har i samarbejde med Mads Cortsen skabt en nytårspakke, som er skræddersyet til Mads Cortsen Private Dining nytårsmenu. Mads er en mester i at skabe unikke og skræddersyede kulinariske oplevelser. Her er hver detalje omhyggeligt gennemtænkt, og hver tallerken.

Prøv Mads Cortsens nytårskasse

SE MERE
Jakob Mielcke

Mød den gastronomiske mester, Jakob Mielcke, hjernen bag de fortryllende retter på restauranten Mielcke & Hurtigkarl. Jakob er blevet en sand kulinarisk ikon i Danmark. Jakob Mielcke kender de fleste måske mest fra TV3 programmet Masterchef hvor han i nu 10 år har ageret dommer i programmet. 

Prøv Jakob Mielckes smagekasse

SE MERE
PETER SISSECK

Peter Sisseck har opnået anerkendelse og beundring i vinverdenen. Som en af de mest fremtrædende vindyrkere har han sat sit præg på industrien og skabt enestående vine, som eksempelvis Pingus. Se Esben Bjerre smage vin sammen med Peter. Du kan få 3 særlige Peter Sisseck kasser her hos Bottle Hero.

Prøv Peter Sissecks smagekasser

SE MERE
Timm Vladimir

Timm Vladimir er især kendt fra DR’s seeresucces Den Store Bagedyst og sin egen super populære madskole, Timm Vladimirs køkken. Timm har udvalgt 8 spændende champagner han gerne vil smage. Sammen med Bottle Hero’s vært Esben Bjerre finder de frem til top 3 champagner de bedst kan lide.

Prøv Timms champagnekasse

SE MERE
MALTE BJERRING

Malte Bjerring er kendt fra Hell's Kitchen på TV3 hvor 14 kokke skulle dyste om det fine trofæ. Malte har valgt at fokusere på italienske vine, da det helt klart er der Maltes spidskompetence ligger. Han har arbejdet i Italien på en lille italiensk restaurant og har derfor en forkærlighed for alt italiensk vin.

Prøv Maltes smagekasse

SE MERE
Rasmus Smedstrup

Rasmus Smedstrup laver ugentlig nye opskrifter på sin Instagram-profil, som skal inspirere helt almindelige mennesker til at lave helt almindelig mad til hverdagen. Rasmus har smagt en del vine og efterfølgende valgt lige præcis de 3 vine som er hans personlige favoritter.

Prøv Rasmus' smagekasse

SE MERE
Rasmus Kofoed

Rasmus Kofoed er medejer af den anerkendte 2-stjernet michelin restaurant Kadeau. Udover at være medejer af en top 50 restaurant i Europa, så er Rasmus også sommelier og har sin primær vin interesse i bæredygtige vine, hvilket også afspejler hans smagekasser. Første smagekasse er allerede udsolgt.

Prøv Rasmus' smagekasser

SE MERE
Julie Brink Færch

Julie Brink Færch er uddannet tjener og sommelier med mange års erfaring i restaurationsbranchen. I dag arbejder Julie som vinkonsulent og er derudover ejer af Dansk Sommelier Uddannelse, som er en af de største vinskoler i Norden. Julie har sammensat hendes ynglingsvine.

Prøv Julies smagekasser

SE MERE
Thomas Alcayaga

Thomas Alcayaga har skrevet på madbloggen MadetMere siden 2012. Siden er der tilføjet en youtube kanal, et par kogebøger, masterchefdeltagelse og mange andre ting på CV’et. Han arbejder primært som madfotograf og madskribent. Thomas har lavet 2 smagekasser til vinterens køkken.

Prøv Thomas' smagekasser

SE MERE
Morten Krag

Morten Krag står bag en af verdens mest populære instagram-sider indenfor cocktails og mixology - Thecocktail.bloghvor mere end 100.000, dagligt følger med i hans yderst visuelle smageunivers. Morten har udvalgt nogle smagefulde cocktailkasser med tilhørende opskrifter.

Prøv Mortens cocktailkasser

SE MERE