Sommerudsalg er i gang I Altid fri fragt!

Vores historie

Velkommen indenfor hos Bottle Hero – en markedsplads for vin, spiritus og specialøl.

Vores ønske med Bottle Hero

Bottle Hero er startet for at udbrede kendskabet til vin, spiritus og specialøl samtidig med vi udnytter og nyder alt det drikkelse, som allerede er blevet produceret og hældt på flasker og derfor allerede har sat et aftryk på vores verden i produktionsfasen.

Vi har et stort ønske om at støtte de lokale producenter og specialbutikker mest muligt, ved at levere fantastiske produkter fra dem og direkte til dig.
Gennem inspirerende personlige historier fra alle vores inkarnerede specialister rundt omkring i danske specialbutikker har vi nøje udvalgte produkter som passer til alle hyggelige og festlige lejligheder.

Gå ombord på bottlehero.dk hvor du finder et bredt sortiment af premium vin, spændende spiritus og mange andre top lækre produkter som vi bare mener du skal prøve. Der er noget for enhver smag, og vi sender til hele landet lige til din dør.

Et fællesskab af special produkter

Bottle Hero består af et kollektiv af lokale specialbutikker som alle har det tilfælles at produkt og kvalitet går hånd i hånd. Det er det kollektiv, der gør vores markedsplads for special produkter til noget helt specielt.

Vi mener at de lokale producenter og specialbutikker er dem der bør opnå den største bid af den økonomiske lagkage, når kunder køber deres produkter, også selvom at salget foregår online.

Det giver dem nemlig mulighed for at kunne fokusere endnu mere på de gode produkter, service og oplevelser som findes i vin, øl og spiritus, i stedet for at skulle gå på kompromis med kvalitet.
Det betyder at hver gang du bestiller din vin eller andet lækkert fra vores platform så går din ordre direkte til en af vores lokale partnere.

Sortiment baseret på kvalitet

Vores sortimentet er sammensat af alle vores partnere, som alle er nogle af landets allerstørste eksperter og entusiaster inden for vin, spiritus og specialøl og derfor er du altid sikret produkter af højeste kvalitet.

Vi vil rigtig gerne udfordre, overraske og guide til nye smagsoplevelser og netop fordi alle vores produkter er nøje udvalgt af vores partnere, så sikre vi dig, at kvaliteten og smagsoplevelsen altid er i højsædet. Vi har et af Danmarks største udvalg af special-drikkelse online. På denne side finder du alle special-kategorier online samlet ét sted. Du finder gode tilbud, nyheder og en masse spændende smagekasser, som du kan få leveret til din dør hver eneste måned.

Du er også velkommen til at skrive til os, så vi kan hjælpe dig med at finde de helt rigtige produkter til lige præcis det formål som du skal bruge dem til.

SKRIV TIL OS: info@bottlehero.dk

Bottle Hero ApS
CVR nr. 43483986
Amaliegade 16C, 2.
1256 København K