Jeg startede i branchen som 18-årig, hvor jeg var så heldig at have en chef som tog mig med ind i vinens univers, hvor min store interesse for vin begyndte. Derudover blev jeg inviteret med til en masse spændende vinsmagninger, hvor jeg i den grad fik udvidet mig horisont inden for vin. Jeg har siden da taget sommelieruddannelsen hos Vinakademiet, hvor jeg lærte en masse spændende smage- og duftteknikker, som jeg den dag i dag, bruger i mit daglige arbejde på Falsled Kro.
Jeg arbejdede som ufaglært tjener frem til jeg var 25 år, hvor jeg blev tilbudt at tage tjeneruddannelsen på et år via mit daværende arbejde på Oslobåden. Under min uddannelse som tjener, blev jeg anbefalet at prøve kræfter med den højgastronomiske verden og takket være min daværende faglærer, endte jeg med at arbejde som afløser på Falsled Kro, ved siden af mit faste job på Oslobåden, tilbage i 2019. Jeg blev efter noget tid som afløser tilbudt en fast stilling som tjener og det kunne jeg ikke sige nej til og har nu været der siden. Jeg fik med tiden mere og mere ansvar for kroens vin, og har siden august 2022 haft titlen Headsommelier og er dermed hovedansvarlig for bl.a. indkøb af vin og sammensætning af vinmenu. Jeg har i den forbindelse et tæt samarbejde med 15 vinleverandører.