Court of Master Sommelier (September 2015), Dansk Sommelier Forening (Marts 2013)
Min vej til vin, startede jo tilbage på mit lærested på Lolland, hvor der blev brugt oversøiske vine (måske derfor jeg elsker de vine stadigvæk) og ellers blev der rigtig for alvorlig pustet til ilden, da jeg arbejdede på AOC, hvor der var to vinmenuer og med ændringer ugentlig, så ens viden blev større hver dag. Og det var også pga. både Christian og Julie Færch, at jeg tog optagelsesprøven til Dansk Sommelier Forening i 2013, for at teste min viden, og finde mine svage sider, så jeg kunne blive bedre.
Jeg har været vidt omkring siden AOC, Henne Kirkeby Kro, Sat Bains og The Samuel. Jeg endte her, ved et tilfælde af at Jonathan lagde en artikel op, at han skulle åbne en ny restaurant i Hellerup, og jeg var alligevel hjemme fra England, så tænkte jeg kunne sagtens hjælpe ham i åbningsweekenden, så kæk som jeg var, skrev jeg bare til ham; sig til hvis du har brug for hjælp. Og så er jeg blevet hængende siden 13 november 2020.