Vanessa Lieser

Sommelier på Restaurant Ösch Noir (Michelin)

IHK Sommelier - WSET3

Min vej til vin

Født i Köln Butter, voksede op i det smukke Mosel-vinland. Der er en lille vingård, som jeg er i familie med. Jeg hjalp meget til på ejendommen og i vinmarkerne. Uddannet som hotelmanager - begyndte at blive mere interesseret i vin og i at kombinere det med mad. Arbejdede oprindeligt i receptionen, men jeg vidste, at jeg så mig selv mere i service med vin.

Begyndte på sommelieruddannelsen i 2020 - arbejdede på en 3-stjernet Michelin-restaurant. - En stilling som sommelierassistent. Derefter fik jeg mulighed for at arbejde som Chef Sommelière på en 1-stjernet Michelin-restaurant.

Jeg er ung i denne branche og ville gerne lære mere. Jeg besluttede mig for at arbejde i et team som sommelier på en 2-stjernet Michelin-restaurant - Ösch Noir - indtil i dag. Jeg har altid ment, at hvis man er den største fisk i sin dam, skal man hoppe i en større dam for at starte forfra som en haletudse.

Mine anbefalinger

Næste sommelier

Viktor Trojaborg

 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Ved at bekræfte med MitID accepterer du vores handelsbetingelser.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.