Alexander Seiser

Selvstændig sommelier og konsulent (Michelin)

Certified Sommelier Court of Master Sommelier - WSET Level 4 Wine & Spirit Education Trust

Min vej til vin

Alexander er tidligere chefsommelier og restaurantchef på Michelin-restauranten Aend i Wien. Alexander blogger også om vin på sociale medier under navnet WeinsinnSeiser

Alexander har allerede arbejdet på flere toprestauranter i Berlin, bl.a. som chefsommelier på den 50. bedste restaurant i verden Nobelhart und Schmutzig*, Restaurant Rutz***, Reinstoff** og Bandol sur mer*.

Min passion er at rejse, at lære nye kulturer at kende, de tilhørende kulinariske opdagelser og at dele det, jeg har opdaget, med mine gæster, venner og familie.

Jeg er glad for at være en del af dette vidunderlige kulinariske landskab.

Mine anbefalinger

Næste sommelier

Adrian Imm

 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Ved at bekræfte med MitID accepterer du vores handelsbetingelser.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.