Jonas Bronton

Restaurant Manager & Head Sommelier hos Kong Hans Kælder (Michelin)

Dansk sommelier uddannelse & WSET

Min vej ind i vinens verden begyndte allerede i barndommen, på kør-selv-ferier med familien gennem Europa. Mine forældre planlagde altid ruterne, så de inkluderede besøg på vingårde og det var dér, min interesse for vin for alvor blev vakt.

Siden jeg var 14 år, har jeg arbejdet i vinbranchen, og gennem årene har jeg opbygget en dyb passion og forståelse for vin. Efter at have afsluttet min sommelieruddannelse i 2016, arbejdede jeg et år som sommelier og restaurantchef på Brdr. Price.

Min første stilling som head sommelier var på Dragsholm Slot, hvor jeg var i syv år og havde ansvaret for vin programmet på stedets forskellige restauranter. I april 2023 blev jeg tilbudt, og takkede ja til stillingen som head sommelier på Kong Hans Kælder.

Anbefalinger

Næste sommelier

Julie Brink Færch

Julie Brink Færch
 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Ved at bekræfte med MitID accepterer du vores handelsbetingelser.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.