Jonas Bronton

Restaurant Manager & Head Sommelier hos Kong Hans Kælder (Michelin)

Dansk sommelier uddannelse & WSET

Min vej ind til vinens verden starter helt tilbage fra kør selv ferier med familien , ned gennem europa, hvor mine forældre altid planlagde turene efter besøg på vingårde ,  så allerede der startede min interesse for vin . 

jeg har arbejdet i branchen siden jeg var 14 år gammel , og den vej igennem bygget passionen for vin op gennem årene. Efter sommelier uddannelsen i 2016 arbejdede jeg 1 år som Somm/restaurant chef, på Brdr Price. 
Min første head sommelier stilling var på Dragsholm slot , hvor jeg var i 7 år , hvor jeg varetog alt vin til de forskellige restauranter der oppe. 
I april 2023 blev jeg spurgt om jeg ville overtage stillingen på kong hans . 

Næste sommelier

Julie Brink Færch

Julie Brink Færch
 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Ved at bekræfte med MitID accepterer du vores handelsbetingelser.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.