Raphael Reichardt

Restaurant manager og Head sommelier på Restaurant Tim Raue (Michelin)

Tyske IHK and WSET Level 3

Min vej til vin

Jeg hedder Raphael Reichardt og er restaurantchef og chefsommelier på Restaurant Tim Raue. Vi er en 2* restaurant i hjertet af Berlin. Restaurant Tim Raue ligger på 30. pladsen på listen over verdens 50 bedste restauranter i 2024.

Jeg begyndte at arbejde her i 2013. Efter min uddannelse og en periode som barchef var dette mit første job, hvor jeg havde erfaring med at arbejde med kvalitetsvine fra de bedste appellationer.

Jeg blev straks forelsket i vin. I 2015 bestod jeg min sommeliereksamen på IHK og WSET Lvl 3, og siden da har jeg rejst rundt i drinksverdenen med åben mund og øjne og lært om nye og gamle vine.

Mine anbefalinger

Næste sommelier

Florian Richter

 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Ved at bekræfte med MitID accepterer du vores handelsbetingelser.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.