Stefano Angeloni

Chef Sommelier hos Restaurant Ox und Klee (Michelin)

CMS Certified & WSET Level 3

Jeg er oprindeligt fra San Giovanni Bianco, en lille landsby nær Bergamo i Italien.

Efter skolen flyttede jeg til Storbritannien, hvor jeg opdagede min passion for vin. Jeg var ikke kun fascineret af de mange forskellige smage, men også af de kulturer, historier og mennesker, der ligger bag hver enkelt vin.

Som General Manager og Head Sommelier på L'Atelier du Vin i Brighton var jeg involveret i åbningen af tre forskellige steder og afsluttede også WSET Level 3 og Certified Sommelier-certifikaterne fra Court of Master Sommeliers i løbet af denne periode.

I 2020 flyttede jeg til Köln, hvor jeg arbejdede på restauranterne Zippiri og Phaedra, inden jeg blev Head Sommelier på restauranterne Eric Werner Astrein* og Augustin.

I 2024 vandt jeg Ruinart Sommelier Challenge i Tyskland og begyndte på WSET Diploma Level 4, som jeg nu næsten har afsluttet.

Siden april 2025 har jeg arbejdet som chefsommelier på restauranten Ox and Klee **, hvor jeg med stor entusiasme tager ansvar for vinudvalget og påtager mig nye udfordringer, især med kreative vinparringer.

Anbefalinger

Næste sommelier

Alberto Segade Menendez

 

MitID Alderskontrol

Ny dansk lovgivning kræver MitID aldersverificering ved onlinekøb af alkohol og tobak.

Ved at bekræfte med MitID accepterer du vores handelsbetingelser.

Noget gik galt

Vilkår og betingelser

Accepter vores handelsbetingelser.