Jeg er født ind i branchen, min mor er udlært kok og har arbejdet som tjener i 20 år. Så det lå mig naturligt jeg ville arbejde i branchen, dog ville jeg faktisk være kok til at starte med, men jeg fandt hurtigt ud af jeg hellere ville være inde i restauranten end ude bagved! Dette betyder også at jeg de sidste 15 år har arbejdet professionelt med vin via mit arbejde på diverse restauranter. I 2017 tog jeg så Sommelier Uddannelsen, sidenhen er jeg også blevet underviser, samt censor til eksamenerne på samme uddanelse. Dette er en velanset mulighed for at være med til er videreformidle til nye sommelier, samt det er med til at holde mig selv skarp. I 2024 blev jeg også medlem af Dansk Sommelier forening.
For mig er det et kæmpe privilegie at få lov at arbejde med noget som er også er min hobby hver dag. Vin er en passion, det er noget man skal brænde for, man skal hele tiden være nysgerrig og opsøgende på ny viden, nye producenter og ændringer i f.eks fremgangsmetoder hos eksisterende producenter, generations skifte f.eks.
Min daglig dag foregår i Kruså i Sønderjylland, jeg har netop være med til at åbne Restaurant Pearl By Paul Proffitt i de lokaler som tidligere havde Restaurant Bind - her er jeg ansat som Restaurant Manager & Head sommelier, så her har jeg æren af at have ansvar for vin menuer og vinkælder.